Välkommen!


Halloj!

Detta är en blogg om mitt liv och mina tankar. Jag försöker så ofta som möjligt ladda upp bilder på det jag tecknat, och jag tar gärna emot feedback.

Always be awesome.

//Morgan

lördag 23 april 2011

Glad Påsk och allt det där som hör till.

HejsanSvejsan

Hurra, äntligen en uppdatering! Förlåt om jag varit lat, men det har kommit lite annat ivägen. Eller ja, rätt mycket faktiskt. Jag kom just hem från en middag hos en god vän (hon som skriver bloggen Litteraturluppen) och hennes familj. Vi bjöds på en riktigt god kötträtt samt sockerkaka, muffins, havreflarn och pascha (hoppas jag stavade det rätt), vilket var något nytt för mig. Sen satt vi och jäste en stund och såg på lite bilder. En riktigt lyckad påskafton med andra ord.

Tidigare idag (och igår med) var jag på en mangakurs! Det var en fortsättning på en kurs som hölls i jullovet, med samma lärare (Jan Hellsten). Denna gång fick vi mer "seriöst" teckna en riktig mangaserie på några sidor (för mig blev det bara två). Jag ska försöka få en bild av dem vid ett senare tillfälle. Sedan visade vi upp dem för resten av gruppen som fick rösta om vilken de tyckte var bäst. Och min vann på något vis. Så som första pris fick jag en Shonen Jump från 2006, en solfjäder, en anime (Last Exile heter den, någon som vet om den?) samt ännu en tidning. På japanska ^^.Så det var ju rätt trevligt. Inte för att jag vet vad jag ska med en solfjäder till, men jag tror jag vet en som skulle vilja ha den ;)

Sen har jag fått ett uppdrag från en av dem som deltog i bloggkursen också. Jag ska teckna något till hennes mini-mässa "Sminka dig tryggt i solen". Inte direkt min stil, men det är ju helt klart ett bra sätt att synas, eftersom hon ska fara till flera olika skolor. Så att det är j rätt så festligt. Något mindre roligt är att min katt försvunnit. Vi har inte sett honom på hela dagen :/
Hoppas han är ok.

Nämen att nu ska jag se lite anime och dricka påskmust.
Ha det bra, och sköt om er :)

2 kommentarer:

  1. Hej! Det var en trevlig kväll tyckte vi också, kul att ni trivdes med oss! Nu har vi sett på Indiana Jones och hoppas det inte leder till mardrömmar i natt. Självbevarelsedriften tycks öka ju äldre man blir...

    Hoppas kisse hittar hem så allt blir bra!

    Lycka till med ditt uppdrag! :)

    Kram, Nina

    SvaraRadera
  2. Grattis till uppdraget. Såg att katten hittats, dom är inte alltid så smarta. : )

    SvaraRadera